El Museu del Vermut obre les portes

Centenars de visitants a la primera jornada d'obertura del nou equipament de Reus

Les sales del museu eren plenes al vespre. Foto: Laia Solanellas

Joan Tàpias, l’impulsor del Museu del Vermut, aquest dimarts estava pletòric. Si diumenge passava el test fàcil amb les autoritats, aquest dilluns 2 de setembre ha estat el torn de l’examen difícil davant la crítica dels que decidiran si aquest espai tindrà futur o no. I a jutjar pel primer dia d’obertura de portes, el Museu del Vermut té corda per a estona.

Centenars de curiosos i també amants del vermut van anar desfilant per les instal·lacions del carrer Vallroquetes. Tothom coincidia en destacar la bellesa de l’edifici, i després d’accedir-hi tímidament passant pel bar, observava els milers d’objectes que envaixen parets, estanteries i qualsevol racó de la nova meca del vermut. Tot cuidat fins al darrer detall, el visitant passa a través de les sales temàtiques de diferents marques vermutaires, totes elles engalanades amb verdaderes relíquies ja siguin ampolles, gots, cendrers o pòsters.

Després de la visita, tocava fer el tast. El Museu del Vermut no només ofereix una carta variada de la beguda estrella, sinó que també s’hi poden degustar diferents plats per gaudir d’una vetllada diferent. Tàpias i el seu equip de cambrers va veure durant la jornada inaugural com la feina no s’acabava, fins al punt que per sopar o dinar era complicat trobar taula si no es tenia reserva. En definitiva, una obertura amb èxit que assegura la seva continuïtat i que ratifica que el vermut està de moda.

La carta permet degustar diferents tipus de vermut. Foto: Laia Solanellas

Nou comentari