Ple fins dalt a la primera jornada de la Fira del Vermut de Catalunya

La Fira de Vermuts de Catalunya encara la jornada de diumenge, el dia més popular per anar a fer el vermut

Primera jornada i gran resposta de públic. Milers de persones han pogut tastar els millors vermuts catalans de les marques seleccionades als Premis Vinari. Deu estands de cellers i cinc espais gastronòmics de diversos comerços santcugatencs han servit, sense parar, gots de vermut i especialitats alimentàries al llarg de tota la jornada.

“Ens ve gent preguntant pel vermut que ha guanyat el Gran Vinari d’Or”, explicava Laura Prats, de Vermuts Miró, una de les parades més sol·licitades del dia. I afegeix: “El públic de Sant Cugat és molt educat i respectuós, a més d’interessat per la qualitat dels productes que els oferim”. Una opinió compartida per les diverses parades gastronòmiques que no han aturat l’elaboració d’aliments complementaris, imprescindibles per fer el vermut.

Les activitats específiques també han estat un èxit de públic, com la masterclass de vermuts que ha impartit Ester Bachs. I, a la tarda, el taller de pintura amb vins de Marta Arañó, que també ha omplert la carpa de la Fira. La música també ha acompanyat l’esdeveniment, amb Guillem Jubany trio i Soul of Fusió.

Diumenge de vermuts

Però el dia del vermut és, tradicionalment, el diumenge. Per això la segona jornada de la Fira de Vermuts de Catalunya arriba amb totes les garanties per acostar, un dia més, els premis guardonats als Premis Vinari de Vermuts a peu de carrer. La Fira obrirà, puntualment, a les onze del matí i mantindrà l’activitat fins les cinc de la tarda.

Per a demà, la major part dels estands han reforçat les existències perquè diversos cellers han exhaurit les existències al llarg del dissabte. Diumenge, torna l’hora del vermut. Del millor vermut.

Nou comentari