Tres nous vermuts s’incorporen a la marca «Vermut de Reus»

Tres nous vermuts s'incorporen a la Ruta del Vermut de Reus

!--akiadsense-->

La marca «Vermut de Reus», formada inicialment pels vermuts Miró, Yzaguirre, Iris, Rofes i Cori, i impulsada per l’Agència de Promoció de Ciutat «Reus Promoció», ha incorporat recentment 3 nous vermuts: Fot-li, Olave i Or del Camp. La incorporació d’aquestes tres noves marques segueixen els criteris establerts des del principi per la marca «Vermut de Reus», com estar elaborat i embotellat per algun dels productors històrics d’aquest producte, fundats a la ciutat de Reus durant els segles XIX o XX, i que continuen elaborant vermuts, mantenint les seves fórmules originals, tot seguint el mètode tradicional de producció de l’autèntic vermut de Reus, que s’ha mantingut generació rere generació.

En aquest sentit, els vermuts Fot-li, Olave i Or del Camp, amb fórmules noves adaptades a les tendències actuals, amplien les varietats de vermut que segueixen el mètode tradicional d’elaboració del vermut de Reus.

Cal destacar que en la passada edició dels Premis Vinari als millors vermuts de Catalunya, en què a totes les categories van ser premiats diferents vermuts de Reus, el vermut Fot-li va ser premiat al millor packaging de vermut, i el vermut Olave rojo reserva va ser reconegut com el millor vermut per a l’elaboració de còctels.

El Pla Estratègic de l’Agència de Promoció de Ciutat «Reus Promoció» es fixa com un dels objectius per a l’any 2018 el posicionament de Reus com a Capital del Vermut. Per aquest motiu, s’han dissenyat una sèrie d’accions exteriors per a la promoció del vermut de Reus i de la “Ruta del Vermut de Reus”, potenciant d’aquesta forma la seva capacitat d’atracció de turisme cultural i obrint-se també a un públic interessat en experiències d’enoturisme. En aquest sentit, des de principis d’aquest any, les tres noves marques de vermut incorporades participen, juntament amb la resta de marques, en totes les accions de promoció que organitza Reus Promoció.